3r aniversari del blog

Posted by – 20 January, 2011

Aquest cop m’he passat una setmana (i una mica més). I ja van 3 aniversaris! Veeeeenga, torna a tocar fer un resum (m’encanten els resums). Aviso que ve carregadet, eh? x)

Començaré per la novetat. Aquest any he estrenat categoria, Màgia. No s’hi pot trobar res més que una referència al gran espectacle Magia Potagia de Juan Tamariz, a qui vaig tenir la sort de conèixer pocs dies després i l’honor de rebre una classe magistral impagable, així com l’efemèride de la meva primera “actuació” davant públic a la sala Cincómonos (post privat).

I parlant d’espectacles, línia exclusiva i menció especial al millor que he vist aquest any: Varekai, del Cirque du Soleil.

Per acabar amb l’oci en directe, menció especial al Cruïlla Barcelona i a Muchachito a l’Apolo.

I la meva estimada fotografia? Aaaah… Doncs aquest any, sorprenentment per mi mentre reviso, hi ha cosetes interessants: La fotografia que em va fer el bo de l’Àlex Salvador pel seu projecte (ja acabat) 365 retratos, la sessió promocional del segon disc de nu-b, la sessió pre-mamà de l’Eli i el Da, la projecció de Barcelona Photobloggers i el meu resum fotogràfic de l’any (privat). A veure si aquest 2011 faig una petita explosió fotogràfica. La necessito.

Toca la cuina, golafres! Resulta que és la categoria de més èxit d’aquest espai, normal si tenim en compte que és el que més pot aprofitar qualsevol persona que llegeixi el que escric i que hi ha més entrades d’aquest tema que de qualsevol altre. No destacaré cap recepta, només em recordaré que sóc un meló i que només començar un “projecte” el vaig abandonar. Esto es lo que hay :) I que no m’oblidi, fa pocs dies vaig fer una llista dels blogs culinaris que llegeixo. Bocatto di cardinale

Continuem amb una mica de miscel·lània: una reflexió sobre l’ús que li dono a twitter (curiosament ara mateix el faig servir molt poquet), aquest any hem guanyat l’Eurolliga amb un bàsquet espectacular, porto gairebé un any sense llegir (últimament tinc poques ganes, fa pocs dies ho discutia) i només m’hi he posat amb La mecánica del corazón i durant aquest temps he vist moltes sèries. Però el que és destacable és que per sort o per desgràcia, s’ha acabat Lost.

I per acabar, cine i videoclub, dues categories alhora. Destacaré del que he vist a la gran pantalla La red Social i Toy Story 3. Deixo de costat Inception, una petita decepció. I a la pantalla més petita m’han agradat molt El curioso caso de Benjamin Button, Leones por corderos, Cómo entrenar a tu dragón y Déjame entrar.

Queden algunes revisions més de pelis, de les vistes al cine o a la tele, que per dates entren en aquest any, però cap d’elles mereix estar en aquest resum.

Aquest nou any molt més, que penso seguir invertint temps (el necessari és poc en realitat) en aquest meu petit espai. A veure si aconsegueixo anar introduint novetats, que no sabeu l’il·lusió que fa adonar-se’n de com canvien les coses (o no canvien) quan fas un cop de vista enrera :)

– Felicitats Belchito!
– Gràcies, carinyu!

Fotografia | [Bint.3???] de Aih.

10 Comments on 3r aniversari del blog

 1. Clicia says:

  Moltes felicitats! I que en siguin molts més :)

 2. Belchi says:

  Mooooltes gràcies! :)

 3. Jordi says:

  felicitats

 4. Ivan says:

  Felicitats!
  Només trobo a faltar el pastís d'aniversari. En lloc d'una foto, podies haver posat una altra recepta, no? ;-)

  Salutacions.

 5. Belchi says:

  Gràcies!

  Doncs Ivan, una de les probables pròximes receptes és un pastís x)

  Salut company!

 6. Candela says:

  Pastís de xocolata…. nyam nyam ;)

 7. Belchi says:

  De xocolata? Què saps tu que jo no sàpiga? ;)

 8. ¡Muchas Felicidades!

 9. Moltes felicitats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *