2n aniversari del blog

Posted by – 25 January, 2010

2n_cumple

Aish! 14 dies més tard, que despistat! Que la criatureta acaba de cumplir el segon segon any!

I com ja vaig fer fa exactament 379 dies, dedicaré a la bonica efemèride un “petit” (entre cometes perquè sé que no ho aconseguiré) resum del que ha aparegut en aquesta petita casa… Comencem pels clàssics? Molt bé, cinema i videojocs!

Ai el cine… com m’agrada el cine! M’encantaria tenir molts diners (entre d’altres coses) per poder anar al cine dia sí i dia també (exagero una mica, sí). D’aquest segon any m’agradaria destacar tres pel·lícules, tres peliculasses, en l’ordre en el que les he vist: Up, per variar, no faltarem a la cita anual de Pixar; Celda 211, la prova de que el cinema no en sap de nacionalitats, però sí de talent i Avatar, una meravella d’historia i una obra d’art de la tècnica moderna.

Només cine? No, també tinc el videoclub, però aquest any m’he canviat d’establiment. He deixat l’Emule per passar-me al Transmission i al Megaupload, amb molt bona oferta també. Però aquest any no n’he vist gaires, m’he dedicat més a les sèries! De tota manera en tinc un bon grapat de pendents… Total, que de les pelis que m’han agraden només en destacaré una, La joven del agua, del meu estimat Shya. Peli amb anècdota perquè la vaig veure pensant en que no l’hauria vist i… doncs sí, se m’havia anat l’olla :)

Jugar a videojocs, durant aquest any, ho he fet… Però aquí no hi he deixat constància… M’he de replantejar si continuar-ne comentant o enfocar-ho d’alguna manera diferent. Això sí, estic bastant content d’haver publicat una sèrie de sis entradas amb els 30 jocs de la meva vida. Bastanta nostalgia, aviso ;)

Respecte a l’any anterior veig que repetiré l’espina clavada… La lectura! He llegit poc, molt poc, i només vull destacar un llibre que amb prou feines coneix ningú… Els homes que no estimaven a les dones. No et sona, oi?

Pel que fa a la música, l’únic que destacaré (un altre cop, sí, sé que em faig pesat) és el que considero un gran descobriment: Vetusta Morla. Espero molt ansiós el seu segon disc!

I mira que no volia en un principi… però he tornat a parlar del Barça. Però és que era inevitable deixar constància del que va passar la temporada passada. Un triplet històric! Ara bé, el que sí que no he volgut tocar és el tema d’haver guanyat les sis comptecions (les tres anteriors més Supercopa d’Espanya i Europa i el Mundialet), per no ser repetitiu. I és que a més, el meu particular homenatge a aquest equip s’aplica perfectament a aquestes altres competicions. Per cert, amb una mica de sort (crec que sí) l’any que ve estaré afegint al resum del tercer aniversari la Lliga Europea de l’equip de bàsquet!

Si em deixo anar cap a la meva vessant més gastronòmica, he tornat a recollir per aquí algunes receptes interessants. Però m’agradaria recordar dues: els coulants de xocolata (per la seva senzillesa i espectacularitat) i el també petit reportatge de la jornada de panallets.

D’una afició en passem a una altra, la fotografia. Vaig proposar una mena de debat a la comunitat blogosfèrica hispana a partir d’un dubte que tenia i que lamentablement va tenir menys respostes de les que m’esperava. En tot cas, vaig rebre comentaris molt interessants. També he fet un petit resum visual del que ha estat el 2009 peeeeerò no el podràs veure, em sap greu.

Una bona alegria llargament esperada: habemus mac! De moment només dues entrades al respecte, però que personalment em semblen de bastanta utilitat: un tutorial relacionat amb l’edició de video (disciplina que m’agradaria explorar) i un recull de les aplicacions que en el seu moment em semblaven imprescindibles. Poder algun dia em faig una sessió fotogràfica que tinc al cap, en clau d’humor amb la meva petita joia… :)

Ah! I parlant de tutorials, un fet sota demanda del niñomelón, molt bàsic però que em va permetre escriure de la manera que m’agrada: amb sarcasme… Es sobre les descàrregues de Megaupload (i d’altres serveis similars).

Aquest any he estrenat una nova categoria, la de les manualitats. Poc a poc m’imagino que l’aniré omplint… però no s’ha d’esperar cap meravella, les meves mans no són excessivament hàbils… :$

Una altra estrena ha estat la de les sèries. Però aquí, sincerament, no espero explaiar-me gaire… Alguna curiositat o comentari breu, a l’estil de les dues úniques entrades que s’hi poden trobar.

Aquest any m’he cansat (i és una llàstima) de fer el recull de noticies mensual. No tenia ganes de seguir pendent de muntar-los mes a mes… Però com sóc bastant canviant d’opinió, no descarto tornar-m’hi a posar. No se sap mai!

I per endavant un any més… Tinc ganes de veure com evolucionarà la criatureta! :)

Fotografia | Leon Wilson

4 Comments on 2n aniversari del blog

 1. clicia says:

  Moltes felicitats!
  Espavila, que la criatura començarà a parlar i a preguntar ” i per què?” “i per què?” “i per què?”…i si no ho fa, ja ho faré jo, que de pesadeta en sóc una estona.
  Ja saps que espero amb ànsia les receptes que fas i tinc moltes ganes de veure com evolucionen les manualitats (espero que no em facis la competència amb els papercrafts) xD

 2. ibelchi says:

  Gràcies!
  El retalla i enganxa de debò se'm dóna fatal! Amb això no tindràs competència alguna :)
  I per aquí et vull veure mooooolt de temps més, tot i que preguntis tant ;)

  Petons!

 3. clicia says:

  Moltes felicitats!
  Espavila, que la criatura començarà a parlar i a preguntar ” i per què?” “i per què?” “i per què?”…i si no ho fa, ja ho faré jo, que de pesadeta en sóc una estona.
  Ja saps que espero amb ànsia les receptes que fas i tinc moltes ganes de veure com evolucionen les manualitats (espero que no em facis la competència amb els papercrafts) xD

 4. ibelchi says:

  Gràcies!
  El retalla i enganxa de debò se'm dóna fatal! Amb això no tindràs competència alguna :)
  I per aquí et vull veure mooooolt de temps més, tot i que preguntis tant ;)

  Petons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *